Тази обява разплака цяла България: Баба предлага безплатна квартира в замяна на само едно нещо. Обявата е от един голям град в Апартамент от над 100кв.м в който има климатик, камина, тераса, интернет и забележете също и паркинг. В допълнение в обявата е било описано, че в апартамента живее възрастна, осигурена и толерантна госпожа. Която предлага безплатна квартира на момиче, студентка, да живее с нея до края на следването. В допълнение се споделя, че собственичката на апартамента е със здрав разум и бодър дух, с наскоро нарушено здравословно състояние поради стрес и внезапна загуба на любим човек.

В замяна очакваме момичето е да е отговорно, възпитано, чисто, хуманно и нормално да се държи така, сякаш е в своя дом и с баба си, пишело в обявата, която е била качена от нейни роднини. От него НЕ се изисква да бъде медицинска сестра, нито чистачка за бабата, освен да купува някои хранителни стоки за дома или лекарства, това също било посочено в самата обява.
Изисква се само да и правите компания, защото никой човек не заслужава да бъде сам!

Ние от Veselqk.com също мислим така и с малко тъга споделяме тази история с Вас, макар предимно да споделяме весели статии, тази определено ни трогна и решихме да я качим.