Една много интересна история. Млада майка от Ливърпул изненада лекарите, след като роди еднояйчни тризнаци. Тризнаците не са чак толкова рядко срещано явление, особено ако родителите са предразположени генетически, но шансът да се родят еднояйчни тризнаци е практически 1 на 200 милиона.

Младата двойка (Беки и Лиъм) живеели спокойно и нормално в дома си в Ливърпул заедно с дъщеря си. Те много искали да имат още едно дете и най-накрая успели да забременеят. В осмия месец обаче, се наложило Беки да постъпи в болница по спешност, където лекарите решили да предприемат цезарово сечение в 31-та седмица от бременността й.

Въпреки препятствията, Беки успяла да роди 3 здрави момченца, които тежали по 1.3кг. всяко. Поради ниските си килограми, братчетата прекарали първите няколко месеца от живота си в кувьози. Така докторите забелязали изключителната прилика между момчетата и решили да им направят ДНК-анализ. Така те открили, че братчетата са еднояйчни тризнаци. Това е наистина уникален феномен, а ние им желаем само здраве и щастие занапред!