Човек няма нужда от много приятели, а само от няколко истински. Или в този случай само един. Едно момче-инвалид, Чжан Цзе, вече 6 години посещава училище благодарение на най-добрия си приятел Сюй Бинян, който всеки ден му помага и го носи на гръб, за да може Чжан да стигне до училище и да се придвижва между класните стаи.

На 4-ри годишна възраст, открили че Чжан страда от рядко заболяване на мускулите, заради което той не може да ходи. Момчето успяло да ходи на училище благодарение на Сюй, който му предложил да му помогне.

За прекрасното приятелство между тези две момчета разказват Китайските медии. Пред тях Сюй признал че за него не е проблем да носи Чжан, тъй като е по-висок и тежък от своя приятел, но не всичко е толкова лесно. За да отиде до тоалетна, на Чжан му трябват поне 3 минути като Сюй го придържа под ръка, а по стълбите го носи отново на гръб. Той също така помага на Чжан да напълни бутилката си с вода, да отиде до банята и т.н. И всичко това той прави с търпение, преданост и усмивка.

В продължение на 3 години, Сюй заедно с още едно момче помагали на Чжан, но то напуснало училище в 3ти клас, защото започнал да работи. От тогава, той сам се грижи за своя приятел и се надява и в бъдеще да продължи да помага на околните и обществото.

Пред медиите Чжан казва, че Сюй е най-добрият му приятел и му е безкрайно благодарен за подкрепата и помощта и най-вече за приятелството му. Какво мислите – не е ли прекрасно едно такова невероятно приятелство?!