Разбирайки езика на тялото и неговата анатомия, вие можете лесно да разберете какъв човек стои пред вас. Днес ще ви покажем какво значи формата на краката за характера на жената.

Тип А – краката са доближени и има само една празнина между тях. Колкото по-малко е разстоянието между краката, толкова по-удобно се чувства жената в леглото. Тези жени са много нежни и женствени. Не обичат да поемат инициативата, но трябва да се опитат да бъдат по-активни за благото на връзката си.

Тип Б – краката се допрат само в глезените. Тези жени са смели и с приключенски дух. Постоянно търсят нови преживявания. Винаги са готови да поемат водеща роля в отношенията, но трябва да не забравят да се контролират.

Тип В – бедрата се допират, но прасците и глезените не се докосват. Тези жени са много нежни и романтични по природа, но ако има дадете възможност те могат да се превърнат в диви котки.

Тип Г – краката се допират в горната част на бедрата, коленете, прасците и глезените. Тези жени са много естествени в леглото и много традиционни. Не обичат да експериментират и се придържат към няколко любими пози. Но ако партньорът им иска да опита нещо ново, те няма да откажат.

Какво мислите вие? Отговаря ли това на вашия характер?