Една уникална история от която всеки може да вземе поука, самото заглавие и снимката може да Ви говорят, но сега в текста ще разберете повече. Тази история докосна екипа на Veselqk.com и сега с радост ще Ви я споделим. Историята е на една жена в краен квартал.
Съседите ни са много бедни, работата е там, че освен децата им не бих казала, че имат нещо ценно. Често им помагам с каквото мога, макар и ние да нямаме много. Това което имат е 6 деца, четирима сина и две дъщери и мога да кажа, че са добри деца. Не знам защо, но от към финанси винаги са на ръба, не веднъж съм им помагала с пари за тока и водата.

Времето минаваше, но в един ден нашият по-малък син се разболя, бъбреците му отказаха. Лекарите ни посъветваха, че трябва да направим трансплантация, това трябваше да се случи бързо, докато все още е дете и това спешно тръгнахме да търсим повече потенциални донори. Споделихме тази беда и с нашите съседи, това което казаха тогава беше: Ще дойдем с Вас в болницата и ще вземем всичките си деца, дано да можем да помогнем“.

Мина време и дори бях си помислила, че няма да дойдат. Но когато настъпи момента те бяха там! Бях споменала на наши роднини за станалото и това което най – много ме нетъжи е факта, че НИКОЙ не дойде, оставиха ни сами да се оправяме. Надявам се всичко със сина ми да е наред и да бъде здрав и да живее пълноценно.