Много Стотачки за Харчене ще имат тези Зодии: Ето още една приятна, развлекателна статия от Veselqk.com. Екипа на Veselqk.com ще Ви зарадва с една хубава новина, а именно идващи към Вас пари метафорично казано, като Магнит, ще привличате пари както обичаме да казваме ние Българите! Та сега ще имате възможност да прочетете кой са късметлийте. Ще се радваме да прочетем в коментари, ако Вие сте от тях! Споделете с приятели, нека да ги зарадваме и тях, сигурни сме, че ще имате роднини и приятели от избройните 8 зодии.

1. Първата зодия е Лъв! Те проявяват постоянство и огромно самочувствие и ще бъдат щедро възнаградени от съдбата парички в края на месеца. Да очакват бонуси, повишение, пари от неочаквани места.

2. Девите също в края на месеца да очакват щедро да бъдат възнаградени. Ще дойдат към тях пари, който не са очаквали, но щедро ще ги приемат и с голяма благодарност ще си купят желаните от тях неща!

3. На Трето място в средата поставяме Стрелците! Те ще започнат да подреждат нещата, особено финансовите! Както Българите обичаме да казваме: Ще валят пари!

4. Зодия Рак е на 4-то място и това може само да Ви радва, защото стотачките за харчене ще дойдат към Вас като Магнит се хваща за желязо. Просто ръцете Ви ще ги привличат и ще им се радвате от сърце.

5. Везните също са от късметлиите, който няма да бъдат подминати а напротив щедро възнаградени за положитените усилия в последните месеци. Към тях да се очакват бонуси, пари, ама пари!

6. Представителите на Зодия Овен ще са истински доволни да научат, че в края на месеца ги очакват допълнителни доходи към това което в момента получават, пари ама като ураган както се казва в матефората. От къде? Едни от места очаквани, други от места за който не сте и подозирали, че е възможност да дойдат.

7. И ето другата зодия която може да се радва, това са представителите на Зодия Скорпион. И към тях ще дойдат пари, който не са очаквали!

8. Рибите ще бъдат също едни от големите късметлии до края на годината. Ще се радват на стотачки, на големи пачки пари.