Ще Ви разкажа как за 2лв от хранителния магазин си спрях кашлицата. От известно време кашлях и бях смукала какви ли не хапчета и дори си бях взела и сироп за кашлица, от него имаше някакъв ефект, но не спрях на пълно.

Една приятелка имала работа в моя регион и се обади да се видим, ако съм била в нас. В този студ никъде не ходя и веднага я поканих в къщи. Тя веднага видя кашлицата ми и почнахме да си говорим, сподели ми за лечение на кашлицата с напитката кока кола. В първия момент се засмях и казах, че имам фанта в момента. След малко смях от двете страни, тя сподели, че слагала малко кола на котлона и оставяла да кипне, след няколко минути когато почвала да изстива я пиела и проблемите с кашлицата минавали.

Сега няма да Ви карам да вярвате или да опитвате, просто си споделям при мен каква беше ситуацията. Ефекта е много добър, в началото се смеех и кашлях докато колата беше на котлона, после опитах малко и не беше толкова зле колкото си мислех. Забележете, че става въпрос просто за няколко малки глътки, както сиропите.