Една уникална песен, изпята от един безспорен талант! Слави Трифонов и Ку-ку бенд – Сватба!

Слави Трифонов, заедно с Любен Дилов-син и Петър Курумбашев е първият продуцент на частна продукция в Българската национална телевизия.

На 1ви април 1995г. на живо по Канал 1 стартира „Каналето“, което е безспорен успех. От 1996г. е и копродуцент на предаването заедно с Любен Дилов-син и Камен Воденичаров чрез общата им компания „ТриВоДи“. През 1998г. обаче, при преподписване на договора за „Каналето“ с БНТ, Воденичаров се опитва да го подпише от името на собствената си компания, а не от името на фирмата, с която е работил до момента. Това е окончателния край на тяхното съдружие.

Слави не спира обаче и продължава телевизионната си кариера като продуцент и водещ на „Хъшовете“, което се излъчва по телевизия 7 дни. По това време Слави основава и група Ку-ку бенд заедно с приятелите си от детството и следването – Евгени Йотов, Евгени Димитров – Маестрото и Илия Илиев – Професора.

Предаването спира през 2000г., а на 27ми ноември същата година е излъчено за първи път – първото всекидневно шоу в България – „Шоуто на Слави“.