Тази песен не е единственият хит на Слави Трифонов и Софи Маринова. Двамата изпълнители от години ни радват със съвместното си творчество и този път отново надминават себе си.

Станислав Трифонов е роден през 1966г. в Плевен. Израства в строго семейство, което много държи на образованието. Учи в музикалната академия в Плевен, а в края на първата учебна година го изпращат на пионерски лагер в Кайлъка. Там се чувства малко неловно и не на място, защото от малък е по-затворен и не общува много със съучениците си. Решава обаче да участва във „вечерта на талантите“, където разказва няколко смешки на Шкумбата, реакцията на лагерниците била толкова положителна, че го извикали на бис. Той описва този момент от живота си като превратна точка, която го отваря не само към живота, но и към хората.

Софи Маринова е родена през 1975г. в София. Като малка обаче учи в с. Брусен. Пее и танцува от ранна възраст под ръководството и подкрепата на майка си. В десети клас, когато вече учи в Етрополе, музикантите от местния оркестър искат тя да се включи и да пее с тях. Баща й е против, но майка й успява да го убеди. Заедно с оркестъра печели няколко награди. Музикалната й кариера започва по-сериозно, след като подписва договор с Ара Аудио-видео, след като собственикът на компанията, Ненчо Касъмов, а чува как пее в ресторант „Герена“.

Желаем Ви приятно слушане на тази прекрасна песен: