Историята на това семейство започва преди 60 години в щата Тениси в Америка. На кратко те имат 3 деца и няколко внуци, през всичките тези години не са имали големи скандали, както те сами казват, в дома им има разбирателство. До колкото им е било известно, няма ли тайни едни от други, всичко се казвало.

Било то добро и лошо и така колелото на живота си вървяло. В дома обаче имало една кутия която била на жената, докато премествал някакви неща той я намерил случайно. Отворил старата кутия за обувки и вътре видял, купчина с много пари, били толкова много, че не можел да повярва на това което вижда, имало и няколко парцалени кукли.

Показал кутията на Бабата и я помолил да сподели, от къде има толкова много пари в тази стара кутия, за куклите не попитал… Тя му споделила: „Това е ключът към нашия щастлив живот! Всеки път когато ме ядосваше, аз мълчах и се захващах да правя нещо, било то парцалена кукла или нещо друго… Дядото с насълзени очи, казал, но тук има само няколко кукли и толкова много пари? – Бабата: Това са парите, който спечелих от продажбата на всички неща които направих през 60 години.