Тази рецепта идва от Руски лекар и е за хора който имат проблеми с щитовидната жлеза. Рецептата е добре да бъде споделена, защото така ще достигне до нуждаещите се хора. Сигурни сме, че познавате поне една жена, която има проблеми именно с такива заболявания, затова е добре редовно да ходите на прегледи.

Днес сме ви приготвили една народна рецепта, която да стимулира функцията на щитовидната жлеза. Рецептата е записана и препоръчана от руския лекар Игор Князкин, а в нейната основа е червения лук, който има свойството да унищожава бактериите, да почиства кожата, да пречиства кръвта и други.

Във връзка с щитовидната жлеза, Князкин препоръчва всяка вечер да се извършва една проста процедура преди лягане – нарежете глава червен лук на половина, така че сокът да изтича и от двете половини, след което масажирайте по врата там където е щитовидната жлеза с леки кръгови движения използвайки и двете половини на лука.

Добре е сока да престои върху кожата ви цялата нощ. На следващата сутрин може да се изкъпете или да измиете врата си с мека кърпа. Споделете какви други лекове познавате за щитовидната жлеза.