Студент направи вълшебен ремонт на стар занимарен апартамент в панелен блок, добре е станало нали. Екипа на Veselqk.com се радва да сподели тази хубава новина, нека повече млади хора да творят, да създават от старите неща, нещо ново и модерно. Браво бихме му казали на младежа. Трудно е повярвате, че снимките представляват един и същ апартамент. Младеж успява да постигне впечатляваща метаморфоза след четири месеца на неуморни усилия. Със споделянето на някои от тайните си, той разкрива, че целият процес на преобразяване е резултат от грижливо планиране, спрямо неговите предпочитания и животен стил.

Апартаментът бил предмет на внимателно проектиране, с цел да отрази индивидуалността на младежа. След като видяли резултата от усилията му, мнозина се смяхали, като изказвали съмнения в разумността на инвестицията му в жилището. Той обаче утвърждава, че всичко било планирано със сериозност и внимание към детайлите.

„Когато хората видяха какво порутено жилище съм купил, се смяха и щяха да получат удар за какво съм си дал парите“, признава той с усмивка.

„Всичко изглеждаше като след земетресение,“ добавя той, доказвайки, че нещата могат да се променят и прекрасно съчетание на визия и упорит труд може да превърне обикновено жилище в уникално и персонализирано пространство.