Масово хората страдат от високо кръвно. У нас се отчита непрестанен ръст на броя на хората страдащи от хипертония. Все повече хора намират решение за този проблем като се уповават на народната медицина.

Баба Мита от село Росен, дълги години се борила с високото кръвно, като комбинирайки рецепти от Христо Мермерски заедно със съвети от книгата на билколечителката Мария Требен, тя успяла да създаде свой лек като само за 3 месеца успяла да се справи с високото си кръвно. Вижте сами нейната рецепта.

400гр. обелен български чесън (стар, не пресен) се смесват с 4 обелени и изчистени от семките лимони и се смилат на каша. Сместа се изсипва в тъмна бутилка и се запечатва с фолио. Оставя се да престои на тъмно и студено за 24 дни. Не трябва да се държи в хладилник.

Начин на употреба:

Вечеряйте към 18-19 часа и си лягайте да спите към 22:00 часа. Непосредствено преди лягане се приема лекарството последния начин. В 1 чаена чаша сложете 2с.л. кисело мляко, към него добавете 1ч.л. от сместа, ½ ч.л. канела, 1ч.л. мед и 10-15 капки клеева тинктура (прополис). Разбъркайте добре и изяжте приготвеното лекарство.

Сутрин смесете 2с.л. кисело мляко с 2с.л. смлени орехи, ½ ч.л. канела, 1ч.л. мед и 10-15 капки клеева тинктура (прополис). Разбъркайте и изяжте преди закуска. Не добавяйте от приготвената чеснова смес към сутрешната доза!

Сами ще усетите резултата! Не забравяйте да споделите рецептата с вашите приятели!