Отговора на въпроса „Как да успокоите нервите си и да подобрите зрението?“ е една рецепта. „Рецептата, която сме ви приготвили днес идва от Грузия и е изключително полезна при проблеми със зрението и нервите.

Много хора, които работят пред компютър ще потвърдят, че умората, нервното напрежение, отслабването на зрението и зачервяването на очите е почти постоянен проблем. Ние ги съветваме да опитат тази рецепта и да се уверят сами в нейното действие.

Необходими продукти:
1л. червено вино
50 гр. валериана корен

Начин на приготвяне:
Смелете корена от валериана в блендер или кафемелачка, защото той ще ви е необходим на прах. Изсипете праха в дълбок стъклен съд и добавете виното. Затворете с капак и оставете да престои на хладно и тъмно място за 2 седмици като периодично разклащате съда (може и всеки ден).

След тези 2 седмици, прецедете сместа през фина цедка. Взимайте по 1 супена лъжица 3 пъти дневно половин час преди хранене. Консумирайте докато напитката свърши. Сами ще усетите значително подобрение в зрението си и ще сте доста по-спокойни. Виното с валериана е изключително полезно, а и доста вкусно, при симптоми на стрес, невроза или неустойчива нервна система.“
*Споделете с приятели