Всеки от нас е имал поне един необясним сън, който така силно сме искали да разтълкуваме. Френски учени разкриха какво точно означава за нас ако сънуваме любими наши хора, които вече не са сред нас.

Сънуването на наши близки, които вече са починали, като цяло издава нестабилност на нервната система. Ако често сънуваме някой, който е починал това може да означава, че изпитваме тежка вина за загубата му, а колко по-рядко го сънуваме, толкова по-чиста е съвестта ни по отношение на този човек.

Когато сънувате близки хора, които са починали, това означава, че те се опитват да ви предупредят за някаква беда, която може да ви сполети. Сънищата, в които се явяват хора, които сте познавали преди време, но са починали, обикновено означават, че ви предстои драстична промяна в живота. Починалите хора обикновено идват в съня ви, за да ви дадат най-добрия съвет. Техните думи могат да бъдат изключително полезни за вас след време, затова е хубаво веднага след такъв сън да си запишете какво точно са ви казали те. Не се притеснявайте, ако в съня си виждате починали ваши близки това означава, че вас ви чака дълъг живот в добро здраве.