82-годишният микробиолог проф. Янаки Караджов казва, че лъчетерапията и химиотерапията трябва да се забранят. Преди 21г. той самият се сблъсква с диагнозата рак на дебелото черво. След тежка операция трябвало да се подложи на химиотерапия, но той отказва като сам създава формула за лек, благодарение на който и до ден днешен се радва на здравето си. Споделя лека с всички, тъй като смята, че здравето на хората е безценно!

Тайната на неговата рецепта са лактобацилите, които са мощни имуностимулатори. Той използва бактерията лактобацилус плантарум, която се съдържа в растенията.

Рецептата:

Пластмасов бидон от 100кг. се пълни до половината със зеле – с кочана нагоре и леко цепнати, а другата половина се пълни с вода. Добавя се сол – по-малко от 1% спрямо водата. Добавят се 3 ябълки, дюли и лимони и се оставя да втаса. Когато зелето е втасало и сокът е готов, добавяте 370гр. прополис и 500гр. настърган хрян или джинджифил (те убиват вирусите). Зелевият сок се пие по няколко пъти всеки ден по 1 винена чаша докато човек оздравее. Този сок може да се консервира и да издържи до 10 години. Проф. Караджов го пие редовно и вече 21 години се радва на завидно здраве. Споделете тази невероятна рецепта с вашите близки и приятели и им помогнете да бъдат здрави!