В тази статия ще Ви споделим за природен лек които е изключително полезен в борбата срещу инсулта. Рецептата си заслужава да бъде записана, защото е много ценна според нас. Има много добро въздействие за възстановяване на хора претърпели инсулт!

Също трябва да отбележим, че предпазва от появата му. Тинктура от няколко съставки се превръща в лечебна смес. Трябва да споделим, че в рецептата има и съдържание на алкохол но моля да имате предвид, че е само с лечебна цел.

Вземете 5 зелени борови шишарки, залейте ги с 250мл спирт от 70 процента или с чиста водка. Оставете сместа 10 дни на стайна температура. След като минат дните, трябва да прецедите течността и да прибавяте една малка чаена лъжичка с домашен или натурален ябълков оцет.

Лечението се провежда 6 месеца, като се приема по – следния начин. Преди да легнете вечерта, се пие чаша билков чай с една чаена лъжичка от сместа. Препоръчително е самият чай да не е силен. Може да добавите домашен мед, но не много.

Важно: Ние не сме лекари и заради това е хубаво да се консултирате с такъв за приема на лечебната смес.

Чудната смес помага успешно срещу инсулт, бързо и ефикасно възстановява речта и моторната координация. Споделете рецептата с ваши приятели и роднини.