Изненада: Масово повишение на заплатите у нас от 2023г което е една много хубава и добра новина за много хора. Всички усещат голямата инфлация, колко скъпо стана всичко. Почти на всякъде се очаква повишение на заплатите у нас заради високата инфлация и след като минималната заплата се вдигна. Редица фирми проведоха проучвания като се допитаха до много бизнеси и почти на всякъде от анкетираните места ще има увеличаване на заплатите. Екипа на Veselqk.com с радост иска да Ви съобщи, че голяма част от работещите ще получат по – високо заплащане през тази година, точно кога зависи много от Вашият сектор и работодател.

Ето сега ще Ви споделим малко по – коренктни данни от анкетите: 37% от анкетираните споделят, че ще увеличават възнагражденията с 10%, а 12% планират по-високи увеличения – между 10% и 20%.
Всички виждаме как се увеличават най – важните стоки, тока, и какво ли още не, съвсем нормално е и заплатите у нас да видят масово повишение. Желаем на всички да получат максималното високо повишение и да могат лесно да посрещат месечните си разходи. Споделете с приятели тази хубава новина!