Много българи се излекуваха с точно тази рецепта на Баба Ванга. Сега ние от Veselqk.com се радваме, че можем да Ви я споделим в тази кратка статия. Баба Ванга споделила един изключително лесен и ефективен метод за поддържане на красива и здрава кожа на лицето. Когато се сблъскате с проблеми като пъпки, циреи, петна, разширени пори и други несъвършенства върху кожата на лицето си, може да приложите този прост, но ефикасен метод, предложен от Баба Ванга.

Причините за такива кожни проблеми могат да бъдат разнообразни – пубертет, влияние на горещото време, неправилна употреба на грим (пудра или фон дьо тен), некачествени козметични продукти, замърсена околна среда, неподходящо хранене и много други фактори.

Ето какво ви е необходимо:
1 яйце
1 супена лъжица стерилизирано прясно мляко
1 супена лъжица разтопено краве масло на водна баня
Брашно

Изпълнение на рецептата:

Разбийте яйцето с вилица и добавете прясното мляко и разтопеното краве масло. Разбъркайте добре и добавете брашното. Необходимото количество брашно може да варира, но целта е да получите еднородна смес, подобна на тесто за питка.

Приложение:
Ако имате един или два цирея, вземете малко тесто и го поставете върху проблемните зони, като го прикрепите с лепенка. Оставете го да действа през цялата нощ. Тестото ще помогне да се изтегли гнойната съдържанието и цирея ще зарасне.

Ако циреят е в начален стадий, може да бъде необходимо да приложите процедурата няколко пъти, следвайки рецептата на Баба Ванга. В случай че състоянието на цирея е сериозно, този метод ще помогне след само една процедура.

Ако сте се сблъскали със старчески петна, малки пъпки, разширени пори или други несъвършенства върху кожата на лицето, следвайте тези стъпки:

Измийте лицето си с хладка вода и подходящ гел или сапун.
Направете инхалация на лицето с топла отвара от лайка, след което почистете запушените пори, ако има такива.
Използвайте предварително приготвеното тесто, за да го нанесете върху кожата на лицето, избягвайки зоната около очите и клепачите. Лягайте и оставете маската да действа.

След поне 20-30 минути, отстранете изсъхналото тесто и следвайте този процес поне веднъж седмично. За сериозни проблеми с кожата, може да проведете интензивен курс от 1 седмица, следвайки тази рецепта на Баба Ванга. Сега можете да се наслаждавате на красива и здрава кожа благодарение на този старовремен секрет.