Помните ли какво беше тогава, нека да си припомним отново. Моля да харесате публикацията и да я споделите с приятели, нека приятелите да си припомнят, а скъпите ни деца или внуци да видят какво е било! Благодаря! Сега ще цитираме част наша предишна статия, така започваме: “ Ние, децата на миналия век, се возехме в колите без колани, карахме колела, кънки и лагерни колички без каски, играехме в калта и пиехме вода от маркуча за напояване. Пиехме вода от една и съща бутилка и всички си бяхме добре. А помните ли колко беше забавно да помагаме на нашите майки и баби да изперат килимите на улицата с ледено студена вода само и само за да можем да се намокрим до ушите в слънчевите летни дни.

Ядяхме бял хляб с масло или мас, пиехме газирани напитки и винаги намирахме начин да се сдобием със сладолед, но не сме били с наднормено тегло, защото постоянно играехме навън.

Не ни даваха хапчета за хипер активност в училище, нямаше психолози и педагози, които да ни наблюдават и да оценяват нашето развитие, а всички завършвахме училище успешно. Имахме истински приятели, а не такива, които добавяхме в социалните мрежи и после никога не виждахме.

А вие принадлежите ли към това поколение? “ Моля споделете, ако това което прочетахте Ви върна добри спомени с приятели.