Някои моменти в живота оставят трайни следи у хората. Младото американско семейство Маскиантонио преживява не един а няколко такива моменти. Първият от тях е, когато малката им дъщеря е диагностицирана с рядка форма на тумор, който нямало как да бъде излекуван. Заради малката Джана, семейството взима решение да се опита лично да се срещнат с папа Франциск при посещението му във Филаделфия.

Те се свързали с приятел от ФБР с надеждата той да им помогне да се срещнат с папата. В деня на посещението му застанали там, където се очаквало той да мине. Когато го видял, бащата на Джана – Джоуи вдигнал високо бебето и привлякъл вниманието на охраната. Един от тях взел момиченцето и го завел до папата, а той целунал малката Джана по главата.

Шест седмици след срещата с папата, родителите разбират, какво чудо се случва. При поредния преглед скенерът показва, че туморът е намалял значително, позволявайки на малката Джана да започне възстановяване.

Никога няма да разберем дали целувката на папата е лечебна или не, но семейството е убедено във вярата си. „Целувката е Божие дело, това е сигурно“, казват те.