Всеки да ЧЕТЕ! Отслабванете за седмица с ТАРАТОР: Вярваме ще се окаже много полезна статия в която ще разберете как с таратор можете да отслабните значително. Екипа на Veselqk.com с радост Ви споделя тази статия. Ще се радваме да чуем Вашата обратна връзка в коментари в социалните мрежи под статията. Хранителният режим, който е вдъхновен от млечната студена супа, се отразява изключително добре на организма. Тази информация е много приятна за повече жени.

Ето и самата важна информация която трябва да знаете:
Диетата с таратор се спазва две седмици. След това трябва да преминете постепенно към стария си начин на хранене, като се стараете да не приемате наведнъж много различни видове храна. Разбира се, ако имате стомашни проблеми, задължително преди да предприемете този начин на хранене, се консултирайте с вашия личен лекар.
Ето и един примерен ден от диетата, който включва 5 хранения на ден:
Закуска – две сварени яйца и купичка мюсли с плодове
Междинна закуска – плод по избор и 2-3 пълнозърнести бисквити
Обяд – таратор (сами преценявате какво количество)
Следобедна закуска – 50 г сурови ядки (бадеми, индийско кашу, лешници, орехи)
Вечеря – таратор (сами преценявате какво количество)
Също добре е да започнете с по-леки продукти от растителен произход и с всеки изминал ден, докато минавате през диетата е добре да се намали солта, защото тя помага да задържите течностите. Експерти пишат, че ефекта е много енергия и хората се чустват по – леки.