Всички искаме да загубим по някой килограм и да оформим тялото си, но знаете ли кои храни в действителност помагат най-много за свалянето на тегло? Има и видео към статия в долната й част.

Днес сме ви приготвили една статия, в която ще ви запознаем именно с тези храни, благодарение на които можете да отслабнете най-бързо и качествено.

Грейпфрут – този плод съдържа нарингин, който успокоява храносмилателните процеси като по този начин стимулира отслабването. Освен нарингин, той съдържа и фолиева киселина, калий, целулоза, магнезий, витамин А и С и др.

Зеле – то е много богато на антиоксиданти, калций, желязо, витамини А, В1, В2, В6, С, Е и други. Препоръчително е да се яде сурово на салата, като червеното зеле е по-богато на полезни вещества.

Маруля – тя е изключително нискокалорична. Стабилизира нивото на захарта в организма и повишава имунитета. В нея се съдържат калий, калций, желязо, фосфор, магнезий и много др.

Броколи – те съдържат целулоза и калций, както и витамини А и С. най-добре е да бъдат приготвени на пара.

Спанак – той съдържа редица витамини, както и калций, натрий, желязо, фосфор, цинк, магнезий и други. Може да го консумирате на салата или сготвен.

Надяваме се да сме ви били полезни!
Споделете тази статия с вашите приятели!