Тази песен ще ви разчувства и накара да изтръпнете! Такава ли беше реакцията ви когато за пръв път чухте песента на Мариана Попова и Орлин Горанов – „Чуй ме“?

Мариана Попова е родена през 1978г. в София. Завършила е гимназия „Филип Станиславов“, а след това следва поп и джаз пеене в Нов български университет.

От 1996г. до 2000г. е вокал на „Кокомания“, а през 2001г. печели конкурс за беквокалистки в „Шоуто на Слави“, където обаче работи точно 3 дни. Печели конкурса с за водещи в БГ радио, а след това и в предаването „Пиано бар „Нощни птици“ по БНТ.

Заедно с Лили Иванова, Мария Илиева, Белослава и Тони, Мариана Попова е една от общо петте поп-певици номинирани за награди на телевизия ММ.

През 2006г. представя България на конкурса „Евровизия“, а през 2008г. издава и дебютния си албум озаглавен „New Religion”. През 2011г. издава и втори, този път дуетен албум под заглавието „Предай нататък“.

Орлин Горанов е роден през 1957г. в Берковица. Той е възпитаник на хор „Бодра смяна“, а музикалният му талант е открит по време на военната му служба от Стефан Диомов. Дебютът му е през 1978г. на „Младежкия конкурс за забавна песен“, където печели първа награда.

От тогава и през следващите няколко години, той се утвърждава като един от водещите изпълнители в българската популярна музика. Една от най-известните му песни е „Светът е за двама“.

А сега нека заедно се насладим на дуетът му с Мариана Попова и отворим сърцата си за тях!