Невероятна но Факт: Красавица се омъжи за Клошар, роди му две деца. Една история която на много от Вас няма да им се вярва, но фактите са факти. Сега ние от Veselqk.com ще Ви разкажем тяхната история. Красивата блондинка на име Жасмин Гроган отишла на пазар до супермерката, където пред входа му имало момче клошар. Тя решила да му даде някакви пари, но той отказал. После тя влязла и си напазарила каквото искала, но не спирала да мисли за момчето което е отвън.

Сега ще Ви споделим нейните думи, цитираме: „Попита ме дали желая помощ с носенето на покупките си и аз се съгласих. Предложих да му дам нещо за ядене. Беше му неловко, само че се съгласи и отидохме на вечеря. Говорихме дълго за живота му. Отидох и му купих дребен телефон, с цел да поддържаме връзка, имаше нещо друго в него. Взех му стая в хотел и се прибрах. Поддържахме връзка. Не можех да спра да мисля за него“ споделя самата Жасмин Гроган

След това мъжът й написал: „Оправи деня ми, благодаря ти доста за всичко, ти си невероятна. Не мога да спра да мисля за теб“. Тя също му споделила същото, че не спирала да мисли за него. След не много дълго време го поканила на обяд, като както подозирате е минал много добре, решила е и му купила нови дрехи, дори го закарала на зъболекар за да си оправи зъбите.

Тя самата споделя: „Влюбихме се от пръв поглед. Знаех, че той мъжът за мен. Беше толкова благ.“
Не след дълго той остава да живее при нея, намира си хубава работа и се женят, в момента имат две прекрасни деца.