Нана отново хвана юздите на живота след 2 срещи с коварния рак и пророчески сънища! Една изключително силна жена която може да бъде за пример на много други, да ги вдъхновява с успехите си и да носи надежда! Искаме да Ви споделим малко повече за Организацията „Една от Осем“. Ще видите точно за кого става на въпрос в самилият клип. Тя се обръща пред всички и показва личните си чувства докато беше на обиколката в помощ на жените болни от рак на гърдата.

Както сме писали в другата наша статия „Организацията която направи „Една от Осем“ помогна и помага на стотици жени да се борят с коварната болест, дава им утеха и надежда. Както сами може би се досещате, името на организацията не е случайно. Всяка една жена от осем – статистически има голям шанс да има проблеми с болестта. Това са много жени, много хора които се нуждаят от помощ.

Желаем на Нана Гладуиш да бъде здрава и да помогне на колкото се може повече хора! Подкрепяме това което прави и го споделяме с респект. Вижте сами какво сподели тя, докато беше на обиколката в помощ“

Пускаме линк от официалната страница в Фейсбук на организацията
Копирайте го и вижте какво сподели лично
Линк: https://www.facebook.com/ednaot8/videos/842507922620207/
Нека да я подкрепим с едно харесване!