Преди малко повече от 5 години Нана не знаеше дали ще оцелее, дали ще види как расте детето й, дали ще остане до съпруга си. Днес тя е почти на 45 години и е жадна за живот и граби от него с пълни сили.

На 38-годищна възраст тя се подлага на операция, лъчетерапия и др. и успява да отпразнува 40-тия си рожден ден. Но съдбата й поднася нов удар през 2017 година, когато при рутинен преглед в Израел, тя разбира, че болестта й се е върнала. Следва ново агресивно лечение, а тя не знае какъв ще бъде резултата.

В крайна сметка, тя оцелява, тя е боец! Скоро ще отпразнува 45-тия си рожден ден и казва, че се радва, че остарява, защото животът за нея е дар.

Тя решава да разкаже на хората за борбата, за пътя, който е трябвало да измине. Тя споделя своята битка, за да може да вдъхнови други хора, които са в нейното положение да не се предават. Стартира фондацията „Една от 8“ сама, а днес тя успява благодарение на нея да осигури профилактични прегледи в различни градове в страната и малки населени места, където медицинската помощ е трудно достъпна.

Споделя опита си и помага на хората. Нека още дълги години да продължава да помага на нуждаещите се. Ние й желаем само здраве и много щастие! Нека заедно я подкрепим!  Споделете щастливата новина с вашите близки и приятели!

Една от 8: