Нана Гладуиш борбена и силна жена която е преживявала и преживява най – големите премеждия на живота. В тази статия ще споделим малко информация за нея и тя има за цел да подкрепи всички неща които е направила в знак на уважение и подкрепа.

Тя е родена в гр. Варна през 6 април на 1974 година, завършва музикалното училище в родния си град. Не вижда своето развитие в музиката и започва работа в Радио Варна. След години прави дебюта си в телевизия ММ, после става програмен мениджър на същата програма. Работи в радията „Витоша“ и „Тангра“ и в последствие я видяхме и предаванията „Сблъсък“ и „Съдебен спор“.

През 2012г Нана Гладуиш сподели болестта си рак на гърдата в ефир. Започна голяма борба за живота си и не само, започна една кауза към всички хора с подобни проблеми. Направи няколко големи кампании и се опитва и до ден днешен да спаси повече хора от коварната болест. За нас това е най – великото нещо което може да направи човек! Желаем и много Здраве и нека да помогне на колкото се може повече хора, заради това кръстихме тази статия „Нана Гладуиш няма да бъде забравена“ помощта която е дала – няма да бъде забравена!