Монаси разкриха тайната на най-простото лекарство за лекуване на рак, холестерол и високо кръвно. Монасите смятат, че това лекарство може да се използва за лечение на различни заболявания, но и не само! Сега ще Ви споделим няколко най – прости неща и за какво доказано помагат. Тези натурални съставки образуват мощна комбинация, която може да бъде използвана не само за лечение на конкретни заболявания, но и за укрепване на имунната система. Например, скилидката чесън е известна с антибактериалните и противовъзпалителните си свойства, докато джинджифилът може да помогне при увеличаване на кръвообращението и борбата с главоболието. Ябълковият оцет и медът също могат да имат благоприятен ефект върху храносмилането и общото здравословно състояние. В съчетание, тези съставки могат да се използват за лечение на много различни здравословни проблеми и за подобряване на имунитета.

1 скилидка чесън, нарязан
1 супена лъжица пресен лимонов сок
1 пресен джинджифил, настърган
1 супена лъжица ябълков оцет
1 чаена лъжичка мед

Смесете съставките в купа и ги разбъркайте добре. Ако приготвите по-голямо количество от лекарството, отколкото ви е необходимо го оставете в хладилника!

Употреба:
Използвайте тази смес преди закуска и обяд, но не повече от три пъти на ден. Още през седмицата – ще забележите положителни резултати. Това домашно лекарство ще ви помогне да намалите холестерола и да нормализирате кръвното си налягане.
Споделете с приятели и се консултирайте с Лекар!