Днес ще ви разкажем една удивителна история за това как едно дете спаси своята майка! Децата са нашето бъдеще и ние трябва да се грижим за тях, но не забравяйте, че те знаят много повече, от колкото ние си мислим и са изключително интуитивни!

Мисти Ваган е майка на 2 деца, един ден била в къщи сама със синовете си. От няколко дни тя се чувствала отпаднала, но не обърнала особено внимание на това, мислила че има обикновена настинка, но когато температурата й се покачила до 41° тя осъзнала, че е време да вземе спешни мерки. Оказало се прекалено късно и младата майка припаднала.

Нейното спасение било 4-годишният й син Камдън. Детето, без да изпада в паника, взело телефона на майка си – за щастие то знаело паролата й, тъй като често я молело да му позволи да си играе, и позвънило на баща си като му казало, че майка му не се събужда.

Съпругът на Мисти веднага позвънил на бърза помощ и се втурнал към дома си. Благодарение на навременната помощ, Мисти се възстановява добре и вече е в дома си с любимите си мъже!

Всички знаем, че модерните технологии навлизат все повече в нашето ежедневие и ние се опитваме да предпазим децата си от тях, но представяте ли си ако детето не е знаело как да позвъни на баща си. Радваме се, че в този случай малкият герой е успял да помогне на майка си!