Майка-Милионер споделя принципите за възпитание на децата й. Определено има интересна гледна точка и може би тази статия ще е интересна на Вас, нашите скъпи читатели. Днес Денис Джонсън е успешен лектор по мотивация, автор на книги и има щастливо семейство. Тя споделя принципите си за отглеждане на децата и подчертава важността на поставянето на цели още от детството. Тя противопоставя богатите родители, които трябва да поставят ясни цели пред децата си, на средните хора, които често се тревожат какво ще стане, ако децата им провалят.

Денис Джонсън акцентира, че децата трябва да бъдат насочвани към правилни цели още в детството. Тя споделя, че богатите родители трябва да обръщат внимание на това какви ценности и умения възнамеряват да развиват при децата си.

Относно медиите и технологиите, Джонсън споделя, че нейните деца получават първите си телефони на 16 години, а телевизорът и мобилните телефони се ограничават. Тя подчертава, че телевизията и мобилните телефони могат да оказват отрицателно въздействие върху децата и ги учат неправилни модели на поведение и мислене.

Вие какво мислите за това? Напишете ни в социалните мрежи Вашето мнение! Екипа на Veselqk.com Ви желае Здрав, Мир и Любов!