Любо Нейков посрещна радушно в дома си зет. Осиновената му дъщеря Ина е в сериозна връзка от няколко години. Ина е биологична дъщеря на покойния брат на Нейков, а актьорът е готов да вдигне сватба за младите и да спази повелята на брат си да се грижи за дъщеря му като за свое собствено дете.

Шефът на „Комиците“ се грижи за племенницата си от 2013г., когато брат му починал внезапно от инфаркт. Още тогава той официално подал документи и станал настойник на Ина. От тогава тя живее с Нейков и семейството му в София.

Въпреки разликата във възрастта, Ина и биологичната дъщеря на актьора – Анна са като сестри. Малката непрекъснато подражавала на кака си Ина, която пък помагала непрекъснато за отглеждането на Анна като отменяла родителите й, за да може двамата да обърнат внимание не само на професионалните си ангажименти, но и на себе си.

Нейков не спрял с добрините си до тук, отворил банков влог на Ина и редовно го захранвал, като в същото време изцяло е поел и разходите по образованието й.

Младата Ина има интерес към медицината и акушер-гинекологията, а комикът успял да й уреди стаж в „Майчин дом“, където тя бързо навлязла в нещата и впечатлила целия екип като старшите сестри не искали да я пускат да си тръгва, защото много се привързали към нея.