Всеки който страда от диабет,безсъние, холестерол, високо кръвно налягане, депресия, болки в корема, холестерол, артрит и други нека опита тази лечебна рецепта! Винаги е добре да се консултирате с лекар при наличие на симптоми за заболяване, но ние сме ви приготвили една безобидна рецепта, която може само да ви помогне.

Основна съставка в нашата рецепта е дафиновият лист, който е не само чудесна подправка, а има и много полезни качества. Той може успешно да ви помогне в борбата с диабет,безсъние, холестерол, високо кръвно налягане, депресия, болки в корема, холестерол, артрит и други.

Необходими продукти:

  1. Вода
  2. Дафинови листа – 10гр.

Начин на приготвяне:
Напълнете тенджера с вода и оставете на котлона докато кипне. Добавете дафиновите листа и оставете няколко минути да врят. Махнете от котлона като захлупите тенджерата с капак и оставите да се охлади. Прецедете сместа и излейте в чаша. Полученият чай се консумира 2 пъти дневно – на гладно сутрин и вечер преди лягане. Ако искате да го подсладите, може да добавите малко мед, но е хубаво да се пие чист. Пийте редовно и сами ще забележите значително подобрение в здравето си! Споделете с приятели