Кумата остави само 50лв, Булката я изненада и отвори плика публично: Всички се стъписаха! Но нека не забравяме, че до нея стои и още един много важен човек – нейната кума. Човекът, който тя е избрала да застане до нея в най-щастливия й момент.

Ето изповедта на една кума, която ни напомня, че всички сме хора.

Жена, която би искала да остане анонимна, била поканена да бъда кума на най-добрата си приятелка. Тя и съпругът й могли да дадат само 50лв. за подарък – сума, която рядко ще видите като подарък за сватба, особено от кумовете. Жената обяснява, че е загубила работата си, а мъжът й взима само 750лв. заплата и едвам преживяват. По време на сватбата булката започнала да отваря пликовете с подаръци и да казва, кой колко е дал – по микрофона. Кумата изпаднала в ужас, но когато дошъл реда за техния плик – булката обявила, че вътре има 1000лв.- подобаващ подарък за една кума. След това тя отишла при булката, а тя й обяснила, че обявила тази сума, заради лоши и зли хора, които не очакват по-малко особено от кръстницата. тя й казала, че иска да й върне парите, защото знае в какво положение е, а и е просто щастлива, че въпреки това са заедно.

Когато се прибрали в къщи кумата и мъжът й, отворили плика и там вътре освен техните 50лв. намерили още 1000. Ето такава приятелка е булката, а нейната кума иска тя да знае, че е горда от това, че има такъв невероятен човек до себе си! Споделете с приятели