В едно забързано ежедневие ние не можем да си представим какво ще правим без своя мобилен телефон в ръка. Но дали има значение как държим мобилното устройство? Какво казва за нас начина, по който държим телефона.

1 Ако държите телефона с една ръка и пишете с палеца на същата – вие сте дисциплинирани и организирани. Обичате да говорите повече, от колкото да слушате и знаете кое за вас е добро и кое не. Вие сте добър човек, изтънчен и умен.

2. Държите телефона с двете ръце и пищете с палеца на едната – обичате вниманието и грижата, но трудно показвате чувствата си. Имате добре развита интуиция, чувствителни сте към чувствата на другите и безпроблемно разпознавате лъжата, когато я чуете.

3. Ако държите телефона с една ръка и пишете с показалеца на другата – вие сте спокойни и балансирани, обичате да помагате на другите и бързо прощавате грешките на близките си. Спонтанни сте и обичате приключенията, но понякога сте доста срамежливи.

4. Ако държите телефона с две ръце и пишете с палците на двете ръце – склонни сте да се притеснявате много и се страхувате от непознатото. Вие сте гъвкави и комуникативни и бързо се адаптирате към всяка ситуация.

Съгласни ли сте с това описание на личността си?