Анастасия Мозер пита: Как да се справя с 600лв пенсия? Тези думи сподели Анастасия Мозер която сами знаете на какво е работила. Ние от Veselqk.com решихме да питаме Вие какво мислите за нейната пенсия, дали е справедлива, дали трябва да взима повече или пък по – малко. Тя в момента е на 84 години и до колкото разбхеме, живее сама с котката си, и обмися дали да не се върне в чужбина къдеот е била години.

Трудно е когато човек е свиканл на висок стандарт и да се върне към доста по – различната действителност на повечето пенсионери в България. Ще се радваме всеки да се включи, нека да видим какво ще кажете. А относно стажа знаете, че може да проверявате и онлайн нали? Директно от сайта на НОЙ, вече сме споделяли как, ето малко информация отново. При наличието на ПИК и ЕНГ – посетете страницата: http://www.nssi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn/43-reportsosdbyegn

На тази страница, ще видите три линка за различни справки. Изберете тази която искате да проверите или проверете всичките, всичко е много нагледно и ясно. Молим да споделите тази статия като така оценявате труда и времето което сме отделили за да я създадем. Благодарим Ви!