Годеникът й я заряза дни преди сватбата, а след 5 години тя разбра истината. Ние от Veselqk.com ще Ви споделим тази интересна история.
Карина и Джон бяха влюбена двойка, готвеща се за сватба. Обаче родителите на Джон не приемаха Карина поради разликата в социалния им статус. Изглеждаше, че техните планове за щастливо бъдеще се сринаха.

Сближаването на сватбата подейства странно на Джон. Той стана мълчалив и тъжен. Седмица преди голямата дата, изненадващо за Карина, той я изостави, като обяви, че няма да се ожени за нея, като я остави обезсърчена и в сълзи.

Карина се опита дълго време да разбере причината за този обрат. Но след много години, когато случайно навлезе в профила на Джон в социалната мрежа, разбра шокиращата истина. Там откри, че Джон се оженил за Алис, дъщерята на влиятелен бизнесмен, само месец след тяхната раздяла.

Ясно стана, че бащата на Джон му е наложил ултиматум – да избере между Карина и наследството. Джон избрал парите, женейки се за Алис.

Макар че първоначално разби отчасти причината за раздялата си, Карина прощава на бившия си годеник. Тя намери щастие с новия си съпруг, докато от снимките на Джон и Алис стана ясно, че и те изглеждаха щастливи. Всичко се случило, както трябвало.