Погледнете един малък герой на име Андрюша от Украйна, ще Ви запознаем с неговата история, живота понякога поднася своите силни удари още в началото. Сладура бил диагностициран с левкемия, на която лечение било изключително скъпо за семейството му. Те трябвало да платят само за 1 курс, 35 хиляди долара.

Майка му не се предава и започва да събира средствата по – всевъзможно начини, но така тя не можела да прекарва целия ден в болница при сина си. Един ден и хрумнало да занесе на детето различни стари дрехи, инструменти и да направи като занимание кукли или нещо което му харесва.
Момче шие снежни човеци

Както сами можете да видите на снимката, малкия Андрюша започнал да прави снежни човеци и то много успешно, ставали много добре и хората още повече се радвали, когато даряват парите си. След няколко месеца, много молитви и много силна подкрепа те завършили успено лечението!

Сега малкия герой е у дома и както можете да се досетите има много приятели и бъдещето е пред него! Желаем да пишем за повече такива хубави истории, споделете тази добра новина с приятели