Все по-често напоследък се случва да чуем хората около нас да казват, че никой не го е грижа, никой не го интересува дали другите са добре. Все повече хора смятат, че всеки се грижи само и единствено за себе си, а околните да се справят сами.

Живеем в един свят на все по-напреднали технологии, и колкото повече научаваме за света около нас и колкото повече се развиват тези технологии, толкова повече се отдалечаваме от човешкото и от малките радости в живота. Откъсваме се от света в клопката на мобилните комуникации и не забелязваме какво се случва около нас. Да на много места това е така, но хората не са лоши, хората могат да се променят! Няма как да стигнем до момент, в който никой не го грижа, защото винаги ще има хора, които да се интересуват. А щом има един, той може да промени и останалите.

В това видео ще ви покажем хора, които ги е грижа, които се интересуват от добруването на другите. Нека всеки от нас се опита да направи поне едно добро дело днес, нека заедно променим света към по-добро!