С напредването на възрастта се появяват редица здравословни проблеми като висок холестерол или хипертония. Най-често причината за тях е лошите хранителни навици и липсата на достатъчно почивка. Днес сме ви приготвили една рецепта, която ще ви помогне в борбата с лошото здраве! С помощта на това средство ще укрепите имунната си система по естествен начин.

Необходими продукти:
10 скилидки чесън
250мл. ябълков оцет
125мл. лимонов сок
125мл. сок от джинджифил
340гр. мед

Начин на приготвяне:
В дълбок съд смесете лимоновия сок и сока от джинджифил, добавете към тях 10 скилидки чесън (предварително нарязани). Добавете ябълков оцет и мед и разбъркайте добре. Изсипете сместа в стъклен буркан и оставете да престои в хладилника за 5 дни.

Начин на употреба:
Разтворете 2 супени лъжици от сместа в топла вода или сок и изпийте. Ако искате да вземете втора доза, направете това вечер един час след ядене. Сами ще забележите, че само след няколко седмици вашите показатели значително ще се подобрят, без да се налага да използвате лекарства. Редовната консумация може да ви предпази от болести като астма, артрит, газове, висок холестерол или кръвно налягане, хемороиди, лошо храносмилане и други.
Споделете тази рецепта с вашите близки и приятели!