Една песен, която от самото начало завладя сърцата ни. Едно изпълнение, което няма как да забравим. Един страхотен дует – Деси и Тони Стораро днес ще пеят специално за всички вас!

Десислава Божидарова-Ковачка е родена през 1979г. в Перник. Певицата е по-известна със сценичния си псевдоним Деси. Има издадени 6 студийни албума с четири музикални компании – „Ка мюзик“, „Съни мюзик“, „Милена рекърдс“ и „Ара аудио-видео“. Деси е омъжена за бизнесмена Христо Ковачки, с когото имат две деца – дъщеря и син. Тя официално се оттегля от сцената през 2006г.

Тунчер Фикрет Али, по-известен като Тони Стораро е един от най-популярните български попфолк изпълнители. Роден е през 1976г. в Шумен. Израства в семейство на музиканти и от малък започва да проявява интерес към музиката. Свири на акордеон и пиано, а още от 14-годишна възраст започва да се изявява по заведения и тържества. Живее и работи в София, а сина му Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики Стораро следва стъпките на баща си и също се занимава с музика.

Деси и Тони Стораро – Отиваш си