Не игнорирайте този Цигански хороскоп за 2023г – проверете какво вещае за Вас. Ние от Veselqk.com ще Ви го споделим и се надяваме по – някакъв начин да Ви зарадваме, да Ви разведрим. Споделете в коментари в социалните мрежи какво мислите, харесва ли Ви този цигански хороскоп? Ще следим какво пишете, не бъдете срамежливи. Този хороскоп определя съдбата и основните характеристики на човека според датата му на раждане.

Чаша: 21 януари-19 февруари
Този знак характеризира един нерешителен човек, който се колебае и се впуска в дълги размишления преди да превърне която и да е идея в реалност. Хората от зодия Чаша са склонни да оставят нещата недовършени, нищо че съдбата ги е дарила с необикновена оригиналност и креативност. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Качулка: 20 февруари – 20 март
Във взаимоотношенията представителите на този знак са доста недоверчиви, спокойни и сериозни. Специален подарък от съдбата за хората-качулка е това, че притежават предани и искрени приятели, които винаги са готови да им помогнат в нужда или да ги подкрепят в моменти на тревога и емоционална нестабилност. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Кинжал: 21 март-20 април
Много практична зодия, която не губи време в заобиколни пътища и се придвижва към целите си бързо и стремглаво.
Представителите на този знак имат добра интуиция, лесно изкарват пари и са много успешни в хазарта и търговията. Обичат спорта, съревнованията и конкуренцията. Винаги се придвижват напред към своите цели, понякога импулсивно, а друг път агресивно. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Венец: 21 април-20 май
Хората от зодия Венец в нашия цигански хороскоп, са любители на разкоша и комфорта. Смятат, че на тях им подхожда само най-доброто, което изобщо съществува в живота. В същото време те не са склонни да хвърлят пари на вятъра. Притежават особена дарба – да бъдат непоколебими и твърди. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Свещник: 21 май-20 юни
Ценители на приятелството, дружбата, запознанствата, социалните връзки, хората от този знак никога няма да демонстрират към другите хладно равнодушие. Излъчват добродушие и топлина. Заради всичко това представителите на тази зодия са любимци на всички. Характерно за тях е че са щедри и безкористни, но без да го демонстрират.

Колело: 21 юни-21 юли
Под този знак са родени хора, водени от емоции и импулсивност. Те са необичайно емоционални, непостоянни и неустойчиви, поради което тяхната деликатна чувствителност може да се превърне в отрицателна черта от характера им – като прекалена ранимост. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Звезда: 22 юли-22 август
Очарователни и пленяващи Звездите се стараят максимално да се възползват от този дар на съдбата. Великолепието на собственото им сияние и магическият им начин на съществуване са главното оръжие на хората от зодия Звезда срещу всички несгоди и трудности по пътя. Звездите са истински щастливци и галеници на съдбата. Успехът винаги е на тяхна страна. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Камбана: 23 август-22 септември
Добротата и нежността са естествен дар от съдбата за родените в този период на годината в нашия цигански хороскоп. Камбаните имат доста реалистичен поглед към света и са много трудолюбиви и отговорни и като правило имат сериозно място в обществото. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Монета: 22 септември-22 октомври
Това е знакът на истинското очарование. Родените през този период притежават дарбата на виртуозното изкуство да общуват с хората. Те знаят как да разрешат и най-малкия проблем, възникнал в живота им, винаги са изпълнени с позитивна енергия и с голяма радост споделят хубавото си настроение с другите. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Сабя: 23 октомври-21 ноември
Сабя на циганите била връчвана като символ на края на подрастващия период. Затова често се свързва със смъртта на миналото и началото на нещо ново. Сабята е символ на изострена бдителност и възприемчивост. Под влиянието на този знак се раждат мистериозни и силни хора, с непобедим и твърд нрав и като правило предизвикват всеобща почит и уважение. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Брадва: 22 ноември-21 декември
Зодия Брадва са хора, обичащи риска. Те са вечните “търсачи на силни усещания”. Тези хора са уверени в себе си и смело посрещат всеки нов ден, демонстрирайки своя неудържим стремеж към свобода във всичките й проявления. Природният дар на Брадвите е бърз и остър ум. Необичайната им съобразителност, в комбинация с предпазливост и практичност, позволява на хората родени под този знак да се чувстват леко и непринудено във всяка ситуация и във всяка компания. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!

Подкова: 22 декември-20 януари
Неудържими ентусиасти – това е привилегия и дарба на тези хора. За хората Подкови в нашия цигански хороскоп е характерна силната възприемчивост и висок интензитет на чувствата. Подковите са надеждни и предани приятели и винаги са готови да помогнат в нужда. Споделете в коментар в социалната мрежа дали е вярно за Вас!