Рускиня, живееща в Калининградска област, роди 4 деца за 4 минути – 2 момчета и 2 момичета. Сергей и Юлия, които имат 8-годишна дъщеричка на име Надя решили, че искат да имат поне още едно дете. В третия месец от бременността обаче, рутинен преглед с ултразвук показал, че двойката чака не едно, а цели 4 бебета. Така майката поставя рекорд за едно от най-бързите раждания – като дава живот на децата си само за 4 минути.

Друг интересен случай е раждането на 35-годишната африканка Флорънс, която ражда близнаци с различен цвят на кожата. Тя е женена за германец, който е с много светла кожа. Единият им син на име Лео е с тъмни очи и тъмна кожа, докато вторият Райън е със сини очи, светла кожа и тъмна коса. Според експертите, такива случаи в медицината са изключително редки!

Друг също изключително рядък случай е раждането на две двойки близнаци за една година! Няколко дни преди сватбата си, младата британка Хейзъл Боудън разбира, че е бременна, като докторите й съобщават радостната новина, че чака близнаци. След раждането, майката започнала да взима хормонални контрацептиви, но въпреки тях 4 месеца по-късно тя забременява отново с втора двойка близнаци!

Нека всички бебчета бъдат живи и здрави и носят много радост на семействата си!