Тя победи рака, когато лекарите вдигнаха ръце, не я игнорирайте, поздравете я и доброто ще Ви се върне! А сега ще Ви разкажем на кратко нейната хубава история която е за насърчение на много хора. Екипа на Veselqk.com с радост Ви е подготвил тази кратка статия. Тя се казва Ан Камерън и от години се е борила с рак на дебелото черво. Тя започва лечение под наблюдението на специалисти, прави операцията, но когато болестта прогресира до третия стадий, тя отказва тотално от химиотерапия и започва да изследва традиционните методи на лечение.

Тук идва и интересното и различното което Ан Камерън открива. След известно време тя намира рецептата в интернет, да точно така! Тя намира Ралф Коул които споделя и заявил, че се е излекувал от рак на кожата, като пие 2,5 кг сок от моркови всеки ден. Решила да даде шанс на тази рецепта, не виждала нищо лошо и се решила, ще опитам това си казала тя!

След 2 месеца решила да направи нови резултати, защото се чуствала, че е по – добре и найстина вярвала в рецептата. Резултатите показали, че прогресията на болестта е спряна, че туморът в белите дробове е намалял, както и подуването на лимфните жлези в белите дробове. Това било нужният стимул за Ан и тя продължила без капка съмнение да прилага рецептата – да пие 2,5 кг сок от моркови всеки ден. Когато изминаха още два месеца, при контролен преглед Ан установи, че жлезите са напълно нормални по размер и че размерът на тумора продължава да намалява.

8 месеца след като започнала редовно да пие сок от моркови, резултатите показали, че няма признаци на заболяването. Ан Камерън победи рака! Не я игнорирайте, поздравете я и доброто ще Ви се върне!