Всяка нова година ни носи не малко надежда и очаквания, но и доза притеснение от неизвестното. Тези 4-ри зодиакални знака, ще бъдат покровителствани от Висши сили! 2020 година им носи не само успехи у късмет.

Рак: Винаги предпазливи и здраво стъпили на земята, раците ще имат смелостта да поемат голям риск тази година, който ще се увенчае с успех! Тяхната интуиция ще е особено силна през новата година и тя ще им подскаже кога е правилният момент да поемат този риск.

Овен: Новата година ще е особено успешна за тях, а даровете на съдбата няма да престанат да ги засипват. Този невероятен късмет ще научи представителите на тази зодия на сдържаност и мъдрост.

Стрелец: За тях годината ще бъде изпълнена с невероятни и радостни събития. Новата година ще поведе стрелците по „белият път“ и ще изпълни годината им с щастие, че дори и оптимисти като тях ще разберат, че няма нищо случайно.

Дева: Късметът няма да ги напусне още от началото на годината, та чак до самият й край. Небето ще ги защитава от всичко зло и ще освети пътя им.