Носът се отпушва за минута! 3 начина да излекувате хремата бързо. В тази наша кратка статия на Veselqk.com освен тези 3 – метода, ще видите и едно доста полезно видеоклипче от канала на Светла, отново за отпушване на носа. Ще се радваме на всеки харесал и споделил нашата кратка, но се надяваме полезна статия. Естествените методи за изцеление на хремите включват:

1.Покой и защита: Отдайте на засегнатата зона време да се възстанови, избягвайки натоварване върху нея. Използвайте подходящи превръзки или стабилизиращи уреди, за да защитите ставата.

2. Лечение с лед: Нанасянето на лед върху хремата може да помогне да се намали възпалението и болката. Прилагайте лед на засегнатата зона в продължение на 15-20 минути няколко пъти на ден.

3. Упражнения за подобряване на подвижността: След като хремата вече не е във фаза на остра болка, започнете леки упражнения за подобряване на гъвкавостта и силата на мускулатурата около ставата. Физиотерапевти или специалист може да помогне с упражнения, които са безопасни и ефективни за вас.

Упражнения за синуси и запушен нос: