2 мощни молитви към Свети Мина които помагат за сбъдване на желания и здраве! Ние от Veselqk.com попаднахме на тях и с радост решихме да Ви ги споделим и Вие да бъдете здрави и да сбъднете свойте желания. Ще се радваме да харесате и да споделите статията, тоест тези две молитви с Вашите приятели. Ако искате да добавите нещо от себе си, направете го, няма никакво ограничение все пак така самата молитва дори ще бъде по – как да кажем, истиснки и от сърцето и душата на човека.

О, пречуден и бърз помощниче, Христов страдлец и чудотворец, велик сред мъчениците Мина!
Ето, както виждаш, ние със сълзи прибягваме към тебе, горещ ходатай за нас пред Бога,
целуваме иконата ти с вяра и любов, и чрез тебе умоляваме Бога, Който е дивен в Своите светии! Погледни милостиво на нашите въздишки, досточудни, и изпълни всички богоугодни просби на нас,които с любов те почитаме: изцели нашите болести,излекувай недъзите ни;
ако е полезно за нас, намери изгубените от нас вещи,та да се утешим и да се усили вярата ни; Радвай се, великомъчениче Мùно, бърз помощниче на тия, които те обичат! Амин!

И ето и втората, като пак повтаряме може да добавяте примерно своето име, за да има конкретика или нещо което Ви е на сърцето!
Ти, Свети великомъченико Мина, горещ наш защитник в скърбите и нещастията ни, който предпочете небесното войнство повече от земното, а честта, славата, богатството и временните удоволствия съумя да обърнеш в любов към Христа, изцери душевните и телесните болки. В Твое име и в името на Господа Бог, нашия Иисус Христа, Амин!